Donatii in bani

Suntem încă la început de drum şi avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea desfăşura proiectele sociale.Dacă vreţi să ne sprijiniţi o puteţi face cu o donaţie în contul nostru deschis la ING Bucureşti sau prin email: office@helpthepeople.ro


Cont  bancar (IBAN)
RO02INGB0000999903828689

Sucursala ING Bank Brâncoveanu

Donatii in lucruri

Ajutorul în obiecte poate fi sub orice formă: alimente, fructe, dulciuri sau jucării, materiale de birou, materiale de informare, cărti sau reviste de specialitate, precum şi alte obiecte sau materiale ce pot îmbunătăţii viaţa acestui grup vulnerabil.

Pentru a dona diverse lucruri ne puteți contacta prin orice metodă disponibilă pe site sau la sediul Asociației din
Strada Raul Mara, Numarul 9A, Sector 4, Bucuresti

Suport Direct

Un studiu al European Disability Forum arată că una din două persoane cu handicap nu are acces la teatre, cinematografe, concerte sau librării. Aceste persoane sunt dependente de sprijinul celor din jur şi după ce împlinesc vârsta de 18 ani, o persoană cu handicap este exclusă din viaţa societăţii. Lipsa serviciilor psihosociale, recreative, ocupaţionale, dezvoltarea educaţională şi profesională, incapacitatea de a se integra pe piaţa muncii, stigmatizarea, reprezintă probleme majore pentru acest grup vulnerabil.


Doneaza 2% din impozitul pe venit

Prin campania 2% oferim tinerilor cu nevoi speciale sansa de a invata o meserie, de a invata sa fie independenti si de a beneficia de sprijin specializat.
Daruieste speranta!


Cere statului sa redirectioneze catre Asociatia Help The People 2% din impozitul pe venit pe care l-ai platit! Completaza si depune pana pe 31 iulie a fiecarui an formularul 230 (pentru impozitul pe salariu) sau formularul 200 (pentru alte venituri).Conform O.G. nr.92/2003, art.11, alin (4), beneficiarii sumelor obtinute prin completarea formularelor 230 sau 200 nu pot obtine informatii cu caracter fiscal din care sa reiasa “identitatea vreunei persone fizice sau juridice”. Donatorii, in caz ca doresc, pot sa comunice asociatiei faptul ca au depus formularele respective.

Adresa este:
Str.Lamotesti nr.2, bl.11A, sc.1, Et.9, Ap.55, sector 4, Bucuresti, Romania
Cod postal: 41027
Telefon: 0726.738.380

Pasi de urmat pentru completarea formularului

Pasul 1
Completeaza cu datele asociatiei noastre formularele

  • Alegeti FORMULARUL 230 pentru impozitul pe salariu.
  • Alegeti FORMULARUL 200 pentru impozitul pe venituri.

  • Completati denumirea entitatii nonprofit: 
  • ASOCIATIA Help The People

  • Cod de identificare fiscala(CUI): 
  • 32137660

  • Cont bancar (IBAN): 
  • RO02INGB0000999903828689

Pasul 2
Completeaza-l cu datele tale personale si semnatura.
Restul rubricilor nu trebuie completate.

Pasul 3
Depune formularul sau trimite-l prin posta sau prin email cu scrisoare recomandata la Administratia Finantelor Publice a localitatii de domiciliu. Daca ai adunat mai multe declaratii, ni le poti trimite noua prin posta sau prin email si le distribuim noi.


Ne poti ajuta sa ne continuam proiectele sociale si sa ne indeplinim planurile de viitor devenind sponsorul nostru. Daca compania ta are profit si plateste impozit, ne poti sponsoriza, iar suma pe care ne-o oferi se scade direct din impozitul datorat statului.

Sumele donate de companii se scad direct din impozitul pe profit, daca sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

  1. nu depasesc 20% din impozitul pe profit datorat;
  2. sunt în limita a 0,3% din cifra de afaceri.

Cheltuielile cu sponsorizarile care depasesc acest barem pot fi înregistrate contabil sub forma de cheltuieli nedeductibile.

Facilitatile cu privire la sponsorizari sunt reglementate prin Art. 21, alineatul 4, litera p, Codul fiscal.
Poti, astfel, decide cum sa fie folositi o parte din banii pe care altminteri i-ai plati la sfarsit de an catre Stat. Ne poti sustine proiectele, iar noi vom avea grija ca fiecare leu sa fie cheltuit cu chibzuinta si responsabilitate, cu mult mai putini bani decat ar fi cheltuit Statul pentru astfel de proiecte.